Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Alleen nachtje weg in NL

<<

Joey

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 1916

Geregistreerd: 31 Aug 2017 14:18

Bericht 22 Nov 2017 14:06

Re: Alleen nachtje weg in NL

Pompoen schreef:Dordrecht is wel een leuk historisch stadje hoor, ik woon er tegenwoordig. Maar zou het niet direct als winkelstad omschrijven. Hoewel er wel echt vanalles zit. Van primark tot c&a tot boetiekjes en vintage, van Hema tot Pipoos, H&M tot The Sting. Hangt er denk ik een beetje vanaf wat je wil met winkelen. Ik ga niet naar een andere stad om te winkelen, maar ik ben sowieso met zo’n winkelwaar.


Ik vond Dordrecht vooral heel erg mooi. Er zijn al veel mensen op mijn aanraden heengegaan. :smile:
Winkelen heb ik daar niet echt gedaan ook. Maar ik winkel zelf ook liever in een kleine overzichtelijke stad waar genoeg is, zoals Dordrecht, dan in een hele grote stad waarbij het naast de bekende winkelstraten moeilijk is om de echte leuke straatjes te vinden.
<<

Marin

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 19354

Geregistreerd: 16 Nov 2015 14:09

Bericht 07 Dec 2017 09:33

Re: Alleen nachtje weg in NL

Ben je nog weggeweest Girli? Of ga je nog? Benieuwd waar heen!
Lieve kleine man. 01-04-2017

Afbeelding
Vorige

Terug naar Reizen & vakanties

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers