Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


Alleen met oud en nieuw

<<

Floor

Noob

Berichten: 143

Geregistreerd: 14 Mei 2015 15:17

Bericht 29 Dec 2018 17:42

Alleen met oud en nieuw

Dit jaar ben ik, voor het eerst in mijn leven, alleen met oud en nieuw.
Mijn huisdier is erg bang voor vuurwerk, dus ik kan niet echt weg (want dat vind ik zielig). Mijn vriend is weg met zijn vrienden (en hun partners gaan naar ouders of vrienden die ik niet ken).
Mijn buren zijn best aardig, maar meer dan hoi zeggen doen we niet en mijn ouders blijven ook thuis ivm huisdier.
Ik ben te laat gaan vragen of iemand zin heeft om hier te komen, dus ik ben alleen. En nu voel ik me een beetje sneu...

Zijn er hier mensen alleen met oud en nieuw? En wat doe je dan?
<<

Anoniem313

Bericht 29 Dec 2018 17:47

Re: Alleen met oud en nieuw

Voel je je sneu omdat je het niet leuk vindt om die avond alleen te zijn, of omdat de norm is het met mensen samen te vieren?
Ik ben niet alleen met oud&nieuw, maar zou het prima vinden om dat wel te zijn (makkelijk praten natuurlijk). Ik zou een hele lekkere fles wijn voor mezelf kopen, goeie hapjes en zorgen voor films en boeken. Heerlijk.
Weet je vriend dat je het niet leuk vindt zo?
<<

Joey

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 6197

Geregistreerd: 31 Aug 2017 15:18

Bericht 29 Dec 2018 18:03

Re: Alleen met oud en nieuw

Een paar jaar geleden was ik ziek met oud en nieuw en heb ik door 12uur heen geslapen. Ik had anders een leuk feestje gehad, dus van te voren vond ik het ook jammer. Maar op de dag zelf was ik echt te ziek waardoor het me niks boeide. En achteraf maakte het me ook niks uit. Ook niet te vergelijken, maar sinds toen zou ik alleen oud en nieuw als het zo uitkomt niet zo erg vinden. Maar als ik dat wel zou vinden, zou ik hopen dat vriend daar rekening mee zou houden en we er samen uit zouden komen.
<<

Geel

Bericht 29 Dec 2018 18:20

Re: Alleen met oud en nieuw

Zelfde als Caulfield. Ik zou t in eerste instantie ook als sneu ervaren omdat de norm is dat je samen bent, terwijl het eigenlijk heel relaxt is. Dus allemaal lekkere hapjes maken, mss wel eten bestellen, goeie drankjes erbij en in mijn geval zou ik dan de Oudejaarsconference kijken en lieve appjes sturen om 0.00 uur.
<<

Lookie

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 2630

Geregistreerd: 01 Sep 2013 20:20

Bericht 29 Dec 2018 18:26

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik ben nog nooit alleen geweest op oudjaarsavond maar wel met kerst. Ik heb toen gedaan wat Caulfield zegt: leuke films en boeken klaar hebben staan en lekkere hapjes en drankjes voor jezelf uitzoeken en mij viel het mee met wat ik van te voren had gedacht.
<<

rapa nui

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3403

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:35

Bericht 29 Dec 2018 19:00

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik ben alleen met oud en nieuw, vorig jaar ook. Jaar ervoor ook en toen ben ik op de bank in slaap gevallen, werd wakker van het vuurwerk :vuurwerk: Ik doe het hele jaar door leuke dingen en ook wel met leuke mensen maar heb niet zoveel met oud en nieuw dus ben maar van het idee afgestapt dat ik min of meer sociaal verplicht het jaar ergens uit moet zitten op een manier waar ik eigenlijk helemaal geen zin in heb. Ik ben dol op vuurwerk, ga ook zeker buiten kijken naar wat anderen afschieten maar ik heb er een hekel aan dat het hier na middernacht de gewoonte is om even een borrel te halen bij de ene buur, dan weer door naar anderen, dan krijg je ze zelf allemaal op de stoep terwijl ik al lang naar bed wil :) Gelukkig zijn meerdere buren op vakantie. Vrienden wonen wat verder weg en ik heb ook helemaal geen zin om 's nachts terug te moeten rijden of daar te blijven slapen. Laat mij met oud en nieuw maar heerlijk op mijn eigen bank, ik zet een paar speciaal biertjes klaar, heb vandaag al lekkere hapjes gehaald, ga een film of iets anders kijken, vuurwerk om middernacht, nog een drankje, naar bed en kijk op nieuwjaarsdag het nieuwjaarsconcert in Wenen.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn’t do than by the ones you did do. So throw off the bowlines, sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. – Mark Twain
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43709

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 29 Dec 2018 19:04

Re: Alleen met oud en nieuw

Geel schreef:Zelfde als Caulfield. Ik zou t in eerste instantie ook als sneu ervaren omdat de norm is dat je samen bent, terwijl het eigenlijk heel relaxt is. Dus allemaal lekkere hapjes maken, mss wel eten bestellen, goeie drankjes erbij en in mijn geval zou ik dan de Oudejaarsconference kijken en lieve appjes sturen om 0.00 uur.


Ja dit zou ik ook doen. Het is meer het idee dat het ongezellig is dan dat ik dat echt zou vinden. Ik zou wel proberen het gezellig te maken voor jezelf. Geen enkele reden waarom je dat niet zou doen.
Let's discover the world together.
<<

Anoniem249

Bericht 29 Dec 2018 19:44

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik heb een aantal keer alleen in een vliegtuig gezeten. Ik heb niks met oud en nieuw en de vluchten zijn dan hartstikke goedkoop.
Als ik alleen thuis zou zijn zou ik lekker bijtijds m'n bed induiken. Niks relaxter dan uitgerust het nieuwe jaar beginnen.
<<

Fantine

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3726

Geregistreerd: 01 Jan 2015 13:05

Bericht 30 Dec 2018 11:43

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik zou het ook niet erg vinden, vind alleen zijn heerlijk en van het verplichte gedoe zijn we afgestapt. We vieren oud en nieuw vaak met dezelfde groep vrienden maar hier zitten geen verplichtingen aan. Twee jaar terug ben ik lekker thuis op de bank gebleven terwijl mijn vriend met zijn vrienden flink ging stappen.

Ik zou lekkere hapjes halen, lekker drankje, dekentje, top2000 of Netflix aan en ervan genieten dat je niet verplicht ergens heen hoeft.
<<

Bolus26

Gebruikers-avatar

Yipyapper

Berichten: 2396

Geregistreerd: 01 Sep 2013 08:47

Bericht 30 Dec 2018 18:25

Re: Alleen met oud en nieuw

ik zou denk ik lekker in bed tv kijken met lekkere dingen en de rolluiken open om t vuurwerk te zien
<<

Vanya

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 3729

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:43

Bericht 30 Dec 2018 18:46

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik zou lekkere snacks, drankjes etc. in huis halen en serie kijken of iets anders doen wat je graag doet. Met kerst was ik veel alleen (vriend moest met kerst een aantal 12 uren nachtdiensten draaien, enkel met kerstavond ben ik naar zijn familie geweest) en heb het de andere dagen gezellig gemaakt met de katten en veel serie gekeken. Eigenlijk gaat het vrijwel elke kerst zo, eerste jaar voelde ik me heel alleen maar het is echt net hoe je ermee omgaat. Nu maak ik het zelf gezellig en doe ik wat ik leuk vind. En je huisdier gaat blij zijn!
If you cannot do great things, do small things in a great way.
<<

Bliss

Gebruikers-avatar

First Lady

Berichten: 25111

Geregistreerd: 31 Aug 2013 19:02

Bericht 30 Dec 2018 22:04

Re: Alleen met oud en nieuw

Het klinkt inderdaad een beetje sneu, terwijl het mij inmiddels stiekem ook best lekker zou lijken. Hoe vaak ik me niet enorm op oud & nieuw verheugde en het ontzettend tegenviel! (Vind het dan ook heerlijk dat wij morgenavond gewoon thuis zijn en niemand op visite krijgen.)

Toen ik nog vrijgezel was, had ik het denk ik niet zo tof gevonden om alleen oud & nieuw te 'vieren'. Dan voelt het toch extra eenzaam ofzo.
❤ 7 juni 2018
<<

sanskie

Kletskop

Berichten: 833

Geregistreerd: 29 Okt 2013 13:48

Bericht 30 Dec 2018 22:29

Re: Alleen met oud en nieuw

Je moet je echt niet sneu voelen.
Het is gewoon een avond/nacht net als alle anderen dus boeiend. Doe wat jou leuk lijkt tv kijken/film/Netflix ect lekkere dingen eten en huppa is al weer 2 januari.

Ik ben zo vaak alleen geweest op oud en nieuw, kerst zelfs mijn verjaardag..het is ff k*t maar goed niet te druk over maken.
<<

Arwyn

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 9634

Geregistreerd: 01 Sep 2013 16:06

Bericht 30 Dec 2018 23:05

Re: Alleen met oud en nieuw

Een leuke film kijken oid en dan lekker naar bed!
Het idee is niet leuk inderdaad, maar op de knallen na, is het eigenlijk net zo'n avond als alle andere. Maar ik moet zeggen dat ik er nu ook makkelijker over denk nu ik moeder ben, gebroken nachten heb en het liefst toch gewoon thuis ben, haha.
Ik hou van jou, van heel jou

augustus 2015 - juni 2018 - januari 2022
<<

Anoniem245

Bericht 31 Dec 2018 11:23

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik ben alleen met zoon vanavond. Normaal zijn we wel altijd onder mensen maar dit jaar heb ik daar geen behoefte aan. Ik ga lekker tv met hem kijken Queen en Abba, misschien een spelletje doen ondertussen, hapjes op tafel.. En wat klein vuurwerk afsteken tussendoor, en na 00.00u natuurlijk even naar buiten.
Helemaal alleen zou ik niet zo leuk vinden, dan zou ik denk ik de kroeg in gaan, of toch bij mensen op visite.
<<

Anoniem284

Bericht 31 Dec 2018 11:32

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik zou het zelf niet leuk vinden om alleen te zijn en zou me dan wel sneu voelen. Mijn moeder is altijd alleen (i.v.m. de katten), maar vindt dat niet erg, zij voelt zich dus niet sneu. Ik hoop dat je een leuke O&N hebt en sowieso goed dat je er voor je dier bent. Wij hebben een hond, dus die kan altijd mee waar we naartoe gaan (mits daar niet te druk). Kan me voorstellen dat het met een kat bijvoorbeeld veel lastiger is.
<<

Anoniem282

Bericht 31 Dec 2018 12:20

Re: Alleen met oud en nieuw

Voel je je sneu (bedroefd) dat je vnvd alleen bent, of bedoel je dat het wat zielig kan overkomen naar anderen (geen mensen om het mee te vieren)? De eerste keer dat ik de jaarwisseling alleen doorbracht, zag ik daar van tevoren tegenop. Mijn gezondheid stond het niet toe weg te gaan en dat was nieuw voor me. Vnvd kies ik er bewust voor om thuis te blijven; twee uitnodigingen afgeslagen, omdat mijn gezondheid wederom het niet toelaat met het oog op belangrijke uitslagen en ziekenhuisafspraken nog deze week.

Wat ik doe? Eten bestellen/afhalen, wijn drinken, Netflixen/tv kijken, lekkere hapjes eten, nog meer wijn drinken en om middernacht even een bel-/approndje maken. Over het algemeen vind ik O&N een overschat feestje, waarbij ik weiger 75-100 euro te betalen voor een kroeg/club, waar ik normaal gesproken zo naar binnen kan lopen. In het verleden vaak genoeg de stad ingegaan, maar avonden met vrienden vond ik veel leuker en intiemer. Dat laatste hoeft van mij niet per se met de jaarwisseling te zijn. Hoop dat je er toch een fijne O&N van weet te maken!
<<

Floor

Noob

Berichten: 143

Geregistreerd: 14 Mei 2015 15:17

Bericht 31 Dec 2018 18:59

Re: Alleen met oud en nieuw

Bedankt voor alle reacties!

Ik heb er veel aan gehad, want ik heb dus inderdaad lekkere hapjes gehaald. Doe kaarsjes aan en ga lekker tv kijken en tijdschriften lezen waar ik steeds niet aan toe kwam.
Uiteindelijk valt het dus wel mee, maar het was vooral het idee dat iedereen die ik ken wel bijiemqnd is en ik niet.
<<

Kees

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8165

Geregistreerd: 01 Sep 2013 10:36

Bericht 31 Dec 2018 19:02

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik ga eigenlijk het liefst om 21:30u op bed tv kijken maar mijn wederhelft denkt daar helaas anders over.
Fijne avond allemaal!
30-04-2017
<<

Donut

Noob

Berichten: 204

Geregistreerd: 02 Dec 2018 19:58

Bericht 31 Dec 2018 21:12

Re: Alleen met oud en nieuw

Ik ben ook alleen. Het voelt wel een beetje suf om te zeggen dat je alleen bent. Misschien ga ik ook wel gewoon naar bed straks. Ik zie t wel
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 31 Dec 2018 21:40

Re: Alleen met oud en nieuw

Nou ik zit nu ook alleen op de bank. Mijn man heeft vroege dienst gehad, slecht geslapen vannacht en voelt zich niet lekker. Hij is naar bed gegaan...zit ik dan met allemaal lekkere hapjes in de koelkast. :(
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Elliot

Gebruikers-avatar

Forumfossiel

Berichten: 15406

Geregistreerd: 20 Feb 2014 12:58

Bericht 31 Dec 2018 22:08

Re: Alleen met oud en nieuw

Jezzie schreef:Nou ik zit nu ook alleen op de bank. Mijn man heeft vroege dienst gehad, slecht geslapen vannacht en voelt zich niet lekker. Hij is naar bed gegaan...zit ik dan met allemaal lekkere hapjes in de koelkast. :(

Ahh Jezzie wat rot! Ook voor je man.
Ik zit half alleen, mijn mans brandweerpieper gaat om de haverklap dus hij is regelmatig weg. Ik hoop dathij om 12 uur thuis is, maar ik ben ook doodmoe door de zwangerschap dus op zich ben ik niet echt gezellig.

♥♥
<<

Jezzie

Gebruikers-avatar

Orakel

Berichten: 8845

Geregistreerd: 31 Aug 2013 21:17

Bericht 31 Dec 2018 23:01

Re: Alleen met oud en nieuw

Aah dat is ook niet gezellig Elliot. Hopelijk is hij er om 12 uur.

Bij mij ligt mijn dochter inmiddels naast me op de bank. Ze kon niet slapen. Zenuwachtig denk ik en ze hoorde steeds vuurwerk.
2012
2016
2020
oktober 2024

Instagram
<<

Marin

Gebruikers-avatar

President

Berichten: 43709

Geregistreerd: 16 Nov 2015 15:09

Bericht 01 Jan 2019 23:34

Re: Alleen met oud en nieuw

Hoe was je Oudjaarsavond Floor?
Let's discover the world together.
<<

Harrison

Gebruikers-avatar

Major Yipyapper

Berichten: 4523

Geregistreerd: 11 Jan 2018 11:25

Bericht 02 Jan 2019 11:11

Re: Alleen met oud en nieuw

Wowww Elliot! Wat leuk voor jullie! Gefeliciteerd! Hoe voel je je?

Hoe was het uiteindelijk Floor?
Volgende

Terug naar Persoonlijk

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers