Desktop versie van Zeg maar Yes
Plaats een reactie

Airfryer stinkt

11 Okt 2017 10:56

Ik heb de mijne best al wel een poosje (jaar of twee denk ik). Maar de laatste tijd merk ik dat hij stinkt als ik hem heb gebruikt, verder heb ik niet het idee dat hij minder goed functioneert of kapot aan het gaan is.
Eigenlijk vind ik het dus zonde om een nieuwe aan te schaffen, maar een vieze lucht in huis nadat hij aan is geweest vind ik ook wat minder. Dat vond ik juist het voordeel van dat ding!

Herkenbaar en heeft iemand een goede tip om het misschien tegen te gaan?

Re: Airfryer stinkt

11 Okt 2017 11:15

Ik herken het! Voorheen nooit last van geur maar afgelopen keer rook ik hem nog terwijl het al een uurtje geleden was. Ik lees even mee :)

Re: Airfryer stinkt

11 Okt 2017 13:01

Ik neem aan dat je hem na gebruik direct schoonmaakt? Wij hebben hem nog niet zo lang, nog geen maand in ieder geval, en wij hebben hem vooral in de eerste week heel veel gebruikt en te laks geweest met schoonmaken. Stinken dat hij deed. Bijna de geur van een friteuse. Nu elke keer schoongemaakt na gebruik en het is weer weg, gelukkig.

Verder heb ik geen tips en ik denk niet eens dat je wat aan mijn woorden hebt. Lees wel even mee, mocht het me na verloop van tijd ook gebeuren.

Re: Airfryer stinkt

11 Okt 2017 15:44

Hier ook gehad.
Kopje vullen met citroensap, erin doen, ding 20 minuten op 200 graden laten draaien en weg stank

Re: Airfryer stinkt

11 Okt 2017 20:48

Dat wat Lotus zegt werkte bij ons heel goed
Plaats een reactie