Welkom op Zeg maar Yes!

Waar het Yesforum stopte gaan wij door. Meld je nu ook aan en klets mee! Om deel te nemen aan een discussie op het forum moet je jezelf registreren. Hier kun je kletsen over alles wat je bezig houdt. Je kunt een discussie starten of reageren op andere topics. Wanneer je een nieuw topic opent, zorg er dan voor dat je dit in de juiste pijler doet, anders heb je kans dat deze door een van de burgemeesters wordt verplaatst. Zorg er ook voor dat je je aan de regels houdt. Deze kun je teruglezen in de Moderatortopics. Vragen of klachten over een topic? Stel of meld deze dan in het moderatortopic van de desbetreffende pijler of via de button met het uitroepteken in het topic zelf. Daarnaast kun je de burgemeesters ook een PM of een mail sturen naar het mailadres: zegmaaryes@gmail.com. Veel forumplezier!  


90 days to wed before the 90 days

<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 9688

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 11 Jul 2018 10:00

Re: 90 days to wed before the 90 days

https://www.youtube.com/watch?v=CHps42NZLOE

Ik heb dit kanaal gevonden en daar zie je oa Patrick die naar Parijs was geweest om erachter te komen dat Myriam en vriend had.
<<

caribbeanlover

Stamgast

Berichten: 9688

Geregistreerd: 01 Sep 2013 19:28

Bericht 16 Jul 2018 21:22

Re: 90 days to wed before the 90 days

Keshi,

Het is weer begonnen zag ik gisteravond wat overigens een herhaling van vrijdag was. Vrijdagavond zag ik het bij het zappen en dacht dat het een herhaling was dus niet gekeken.
Heb het gister gekeken, maar ik heb het al op youtube gezien.
Vorige

Terug naar Hobby's, uitgaan & vrije tijd

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers